Tandarts & Mondhygiëniste

Tandarts Haagse Beemden

Een mondhygiënist en tandarts onder één dak is een ideale combinatie. Op deze manier kan er snel geschakeld worden wanneer u behandeld dient te worden.

Tandarts

Bij tandartspraktijk MCDent kunt u terecht voor de volledige verzorging van uw gebit. Met jaren ervaring helpt uw tandarts u graag aan gezonde tanden. Door een gemoedelijke sfeer te creëren kunt u in alle rust plaatst nemen in de tandartsstoel.

Bij uw eerste bezoek zal uw volledige gebit onderzocht worden en krijgt u advies hoe u uw gebit kunt onderhouden. Door op regelmatige basis de tandarts te bezoeken kunnen eventueel dreigende problemen in kaart gebracht worden en in een vroeg stadium verholpen worden.

Wij vinden het belangrijk u te alle tijden goed te informeren over de geconstateerde problemen en de bijbehorende behandelingen. Op deze manier bent u op de hoogte van bijvoorbeeld de risico’s van de behandeling en de verwachte resultaten.

Voorbeelden van behandelingen:

  • Extractie, het laten verwijderen van een tand of kies
  • Kronen en bruggen, die dienen als vervanging van uw kies ter ondersteuning van uw gebit
  • Röntgenfoto’s, op deze manier kan de tandarts eventuele problemen die niet aan de oppervlakte zichtbaar zijn in kaart brengen

 

Mondhygiënist

De mondhygiëniste kan u precies vertellen hoe u tandverderf kunt voorkomen. Door regelmatig bij de mondhygiënist op bezoek te gaan kan preventief gewerkt worden. Op deze manier is een doorverwijzing naar de tandarts wellicht niet nodig.

Mocht dit toch het geval zijn dan merkt u dat de mondhygiëniste en de tandarts al tijden samenwerken en precies zo op elkaar afgestemd zijn om u van de beste zorg te voorzien.

Om u een idee te geven van de werkzaamheden van een mondhygiënist:

  • Het uitvoeren van volledige gebitsreiniging
  • Het uitvoeren van preventieve behandelingen zoals sealen en het aanbrengen van andere gebit beschermende middelen
  • Bacterieel onderzoek doen
  • Uitgebreide voorlichting geven over gebitsverzorging

Neem contact op met de tandarts of mondhygiënist

Op elk moment kunt u langs komen om u in te schrijven of een afspraak te maken.

De praktijk is van maandag tot en met donderdag geopend van 08:30 tot 12:30 en 13:30 tot 17:00; op vrijdag van 08:30 tot 12:30.

Bent u al bekend bij ons en wilt u graag online een afspraak maken dan kan dit via onze website en agenda: www.mcdent.nl 
Voor een inschrijving of afspraak kunt u ook bellen op telefoonnummer. 076-8200211.