Adres Medisch Centrum Donk


Medisch Centrum Donk

Essendonk 7a
4824 DA Breda

Bij binnenkomst

In de hal van het medisch centrum is een Aanmeldsysteem. Kies de zorgverlener waarmee u een afspraak heeft en vul uw naam in. Neem daarna plaats in de wachtruimte beneden. Uw zorgverlener kan dan op eigen scherm zien dat u er bent en zal u oproepen om naar haar/zijn kamer te komen of afhalen zodra dat mogelijk is. Gaarne niet aanmelden aan de balie bij de assistentes van de huisartsenpraktijk want die hebben het druk genoeg.

Route en parkeren

Het Medisch Centrum Donk aan de Essendonk 7a (gebouw 4010, Haagse Beemden, Breda) is op werkdagen geopend van 08:00-17:00 uur. Bijzondere openingstijden zijn mogelijk na afspraak. Op de websites van de zorgverleners van het Medisch Centrum vindt u gewoonlijk de periodes van vakantiesluiting vermeld als deze van toepassing zijn.

!!! De houten wandel/fiets brug tussen parkeerplaats De Donk en het Medisch Centrum Donk wordt vervangen in de periode 18-22 december 2023. Via de Essendonk is het Medisch Centrum Donk dan gewoon nog bereikbaar (ca. 100 m verder lopen). !!!

Plan hier eenvoudig uw route.

Openbaar vervoer

Stadsbus 4 stopt bij het Winkelcentrum Donk. Daarna loopt u over de grote openbare parkeerplaats achter het winkelcentrum en het houten bruggetje rechts over het fiets/wandelpad oversteken; het Medisch Centrum Donk ziet u dan aan uw linkerkant met ingang aan de Essendonk. Dit bruggetje wordt eind-2023 (voorlopige planning 11-18 december) vervangen en zal dan voor ca. 1 week niet te gebruiken zijn. Loop dan tijdelijk via de grote parkeerplaats uitgang Essendonk naar het medisch centrum aan de andere kant van het riviertje.

 

Adres Medisch Centrum Donk                Parkeren Medisch Centrum

 

Parkeren

Op de grote openbare parkeerplaats is praktisch altijd voldoende parkeerruimte.

Er is beperkt mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein aan de Essendonk; onder meer 2 parkeerplaatsen bestemd voor gebruik met invalidenkaart.

Uw fiets of scooter kan gestald worden op eigen terrein zoals aangegeven; s.v.p. zonder de uitrit voor de huisartsen bij spoedgevallen te blokkeren.

 

Tot ziens bij Medisch Centrum Donk!