Huisartsenpraktijk

Bericht voor patiënten van de huisartsenpraktijk van CZ namens alle zorgverzekeraars (voor updates, zie www.cz.nl/co-med):

Voor patiënten van de Co-Med huisartsenpraktijk in Breda is, sinds de sluiting door Co-Med, een structurele oplossing gevonden om toch huisartsenzorg te hebben totdat er een definitieve oplossing is gevonden:

De huisartsenpraktijken in de Haagse Beemden zullen de komende weken en maanden hun capaciteit uitbreiden, zodat alle ruim 4.400 patiënten die nu ingeschreven staan bij Co-Med Breda de mogelijkheid krijgen om zich bij een van de bestaande praktijken in de wijk in te schrijven.

Om ervoor te zorgen dat u uiterlijk dit najaar bij één van deze praktijken ingeschreven staat, kunt u zich ter overbrugging in de tussentijd inschrijven bij Arene en Thuisdok. U krijgt dan direct een melding als de plekken bij de huisartsenpraktijken beschikbaar komen en u kunt zich dan ook inschrijven bij de praktijk op basis van uw voorkeur. In de tussentijd bieden Arene of Thuisdok de benodigde huisartsenzorg, beheren zij uw patiëntendossier en maken zij voor u afspraken bij de aangesloten huisartsen in Breda als fysieke zorg nodig is. Heeft u een vraag over de situatie bij Co-Med? Bekijk dan de veel gestelde vragen op deze pagina (https://www.cz.nl/co-med) of neem contact op met uw eigen zorgverzekeraar. U vindt de contactgegevens van uw zorgverzekeraar op www.mijnzorgverzekeraar.nl. Voor verzekerden van CZ: ons telefoonnummer is 088 555 77 77.

 

Oude tekst:

Huisartsenpraktijk Co-Med MC Donk Breda is gevestigd in het Medisch Centrum Donk, gelegen in de Haagse Beemden, Breda.

Het huisartsenteam bestaat momenteel uit 3 huisartsen, 4 doktersassistentes, 1 verpleegkundig specialist en 4 praktijk ondersteuners. Verder is er vaak 1 doktersassistente in opleiding.

Samen kunnen zij u de beste zorg bieden die u verwacht van een huisarts. Ze zijn door ervaring breed georiënteerd en geïnteresseerd in het oplossen van uw gezondheidsproblemen. In de meeste gevallen kunnen ze in de praktijk uw zorgprobleem samen met u oplossen. In enkele gevallen is een doorverwijzing naar bijvoorbeeld een ziekenhuis noodzakelijk.

Huisartsen: Korrel, van Delft en Gerritsen

Assistentes: Hanan, Moska, Lawa en Janny

Verpleegkundig specialist i.o.: Fariha

Praktijkondersteuners: Somatiek: Jolanda en Najat   

Praktijkondersteuners: GGZ: Serpil

Beweegspecialist: Ada   

 

Contact opnemen met de praktijk

Telefonisch is de praktijk op werkdagen te bereiken via 076 – 596 7722.

Een afspraak maken:

·         08.00 tot 10.00 uur.

Bij spoedgevallen kunt u de praktijk tijdens openingstijden altijd bereiken via het normale nummer 076 – 596 7722 keuze 1. Indien elke seconde telt belt u 112. In de avonduren kunt u, indien het een spoedgeval is, contact opnemen met Huisartsenpost Breda bij Amphia Ziekenhuis Molengracht. Zij zijn te bereiken via 076-525 85 00.