Huisarts

Huisartsenpraktijk StarDoc is gevestigd in het Medisch Centrum Donk, gelegen in de Haagse Beemden, Breda.

NIEUWS 8 januari 2018: De huisartsenpraktijk heeft een nieuwe https website www.huisartsen-stardoc.nl. Ons doel is: geen website bereikbaarheidsproblemen meer in 2018 + optimale gegevensbescherming.

Het huisartsenteam bestaat momenteel uit 2 vrouwelijke huisartsen (we blijven gewoon op zoek naar een geschikte derde (mannelijke) huisarts), 3 doktersassistentes en 2 praktijkondersteunsters. Verder is er steeds 1 doktersassistente in opleiding.

Samen kunnen zij u de beste zorg bieden die u verwacht van een huisarts. Ze zijn door ervaring breed georiënteerd en geïnteresseerd in het oplossen van uw gezondheidsproblemen. In de meeste gevallen kunnen ze in de praktijk uw zorgprobleem samen met u oplossen. In enkele gevallen is een doorverwijzing naar bijvoorbeeld een ziekenhuis noodzakelijk.

 

Huisartsen: JMC Pelgrom-de Bruin en LD Klasen       

Doktersassistentes (vlnr): Jony Matheeuwsen-Brekelmans, Hanan el Mesaoudi en Nathalie van Sprundel 

             Praktijkondersteuners: Emmy van Nistelrooy (GGZ) en Suzanne Kerremans (o.a. diabetes en ouderenzorg)

Huisarts Haagse Beemden Breda

Bijzondere kenmerken van de huisartsenpraktijk

  • Twee ervaren vrouwelijke huisartsen.

  • Meer zorg en aandacht voor de patiënt door ons streven naar een lager aantal patiënten per voltijds huisarts.

  • Vaker open per jaar, doordat de praktijk minder dan 20 dagen per jaar sluit i.p.v. de gebruikelijke 60 dagen.

  • Twee telefonische spreekuren per dag waarbij u direct contact heeft met één van de huisartsen.

  • Afspraken vooruit inplannen mogelijk voor ca. 40% van de beschikbare spreekuurtijd.

  • Mogelijkheid tot online afspraken maken via internet.

  • Deelnemer van Zorggroep Breda voor diabetes en COPD zorg.

 

Extra diensten Huisartsenpraktijk StarDoc

Huisartsenpraktijk StarDoc (Breda) wil u graag zou goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Zij maken daarom gebruik van de nieuwste technieken en hulpmiddelen om dit mogelijk te maken.

Onze visie sinds 2002 blijft: meer tijd om te communiceren met u. Daarom is bij ons het aantal patiënten per voltijds huisarts aanzienlijk lager dan in de omgeving.

Sinds 2006 is het mogelijk om een Medex test uit te laten voeren. Hiermee zijn ze in staat ernstige ziektes in de organen (hart, lever, nieren, darmen, etc.) in een vroegtijdig stadium op te sporen. Diverse vormen van kanker zijn daar ook onderdeel van. Medex is veilig en pijnloos.

In de praktijk kan teledermatologie toegepast worden. Er worden foto’s gemaakt die vervolgens door een dermatoloog worden beoordeeld. De adviezen worden met u besproken voor eventuele verdere behandeling. In de meeste gevallen is deze manier van advies door een dermatoloog voor u als patiënt voldoende. U heeft daarmee een snelle diagnose en therapieadvies, besparing van reistijd en –kosten en geen bezoek/wachttijden in het ziekenhuis.

Audiometrie is ook mogelijk bij Huisartsenpraktijk StarDoc. De gehoortest is mogelijk vanaf 6 jaar. De huisarts zal beoordelen of een verwijzing naar de KNO-arts noodzakelijk is.

 

Contact opnemen met de huisartsen van de praktijk StarDoc

Telefonisch is de praktijk op werkdagen te bereiken via 076 – 596 7722.

Een afspraak maken:

·         08.30 tot 11.30 uur.

Telefonisch spreekuur met de huisartsen:

·         08.00 tot 08.30 uur

·         15.00 tot 15.30 uur

Bij spoedgevallen kunt u de praktijk tijdens openingstijden altijd bereiken via het spoednummer 076 – 596 7723. Indien elke seconde telt belt u 112. In de avonduren kunt u, indien het een spoedgeval is, contact opnemen met Huisartsenpost Breda bij Amphia Ziekenhuis Molengracht. Zij zijn te bereiken via 076-525 85 00.

De praktijk is open voor nieuwe patiënten uit de Haagse Beemden of Prinsenbeek. U kunt zich inschrijven op de website van de huisartsenpraktijk