Medisch Centrum Donk

Medisch Centrum Breda

Het Medisch Centrum Donk in Breda, Haagse Beemden huisvest een tiental eerste- en tweedelijnszorg praktijken: een huisartsenpraktijk, tandartsen & mondhygiëniste, fysiotherapeuten, verloskundigen, diëtiste, podotherapeut, oefentherapeuten, ergotherapeute, logopedisten, osteopaten en arbeidsre-integratie experts, diverse specialisten..

We zijn trots op onze nauwe samenwerking in de zorg en de goede communicatie tussen de praktijken: beter voor de patiënten en beter voor de zorgverleners.

Het medisch centrum ligt in de Haagse Beemden, vlak achter de parkeerplaats van het winkelcentrum De Donk. Op deze openbare parkeerplaats is praktisch altijd voldoende parkeerruimte! Daarna het bruggetje bij de ‘Aperots’ oversteken om bij het Medisch Centrum te komen – dit is ca. 50 m. Dit bruggetje zal in december 2023 (ca. 11-18 december, voorlopige planning) vervangen worden en is dan voor ca. 1 week niet te gebruiken. Via de andere kant van de parkeerplaats kunt u dan via de Essendonk ook bij het medisch centrum komen.

Patiënten kunnen zich in de hal aanmelden op het scherm. Na aanmelding verschijnt op het scherm een boodschap voor de patiënt, zoals ‘de zorgverlener is aanwezig’, of ‘de zorgverlener loopt op schema’ (soms een probleem als er spoedgevallen tussendoor komen). U weet dan meteen hoe de afspraak verder verloopt. Het informeren bij de huisartsassistente is niet nodig en verstoort mogelijk het werk in de huisartsenpraktijk.